HACCP-põhise enseskontrollisüsteemi loomine, juurutamine, alalhoidmine

mesindus.ee haldajaHõbemedal (500p.)Pronksmedal (100p.)
26.08.2011 10:00
26.08.2011 16:00


Eesti Maaülikool korraldab Eesti Maaelu arengukava 2007-2013 meetme 1.1. raames infopäeva

HACCP- PÕHISE ENESEKONTROLLISÜSTEEMI LOOMINE, JUURUTAMINE JA ALALHOIDMINE

 

 

 

 

Sihtrühm         põllumajandustoodete tootmise, toidutootmise, töötlemise või metsa
majandamisega tegelevad füüsilised või eraõiguslikud isikud ja tema töötajad

Maht                7 akadeemilist tundi auditoorset tööd (üks koolituspäev)

 

Toimumisaeg- ja koht 

26.08.2011 (R) Tallinnas, Hotell Dzingel, Männiku tee 89

 

Teemad

·         EÜ hügieenipakett

·         Enesekontrollisüsteem kui toidukäitleja kohustus

·         HACCP 7 põhimõtet ja 12 etappi

·         Töörühma koostamine, toote kirjelduste, toorainelehtede koostamine

·         Ohtude analüüs, ennetavate abinõude määramine

·         Riskihindamise põhimõtted

·         KKPde, kriitiliste piiride ja korrigeerivate tegevuste määramine

·         Seire kehtestamine

·         HACCP süsteemi dokumenteerimine, süsteemi tõestus, auditeerimine

 

Õppejõud

Katrin Laikoja, mag (tehn), maaülikooli veterinaarmeditsiini ja loomakasvatusinstituudi lektor

 

Ajakava 
10.00 - 11.30 õppetöö
11.30 - 11.40 paus
11.40 - 13.10 õppetöö
13.10 - 13.40 kohvipaus 
13.40 - 15.10 õppetöö
15.10 - 15.15 paus
15.15 - 16.00 õppetöö

 

Kursus on sihtrühmale tasuta

Kohtade arv on piiratud, VAJALIK EELREGISTREERIMINE
maaülikooli avatud ülikooli tel 731 3175; 731 3275; 731 3174 või täites registreerumisvormi maaülikooli kodulehe aadressil http://avatudylikool.emu.ee/taiendope/tahtis/

 

 

Maaelu Arengu Euroopa Põllumajandusfond: Euroopa investeeringud maapiirkondadesse

 

Koolitust korraldab Eesti Maaülikooli avatud ülikool.

Seda kannet ei ole veel hinnatud